Beruházási terület Göd

 

beruh 02A Dunakanyar kapujában Göd város belterületének közigazgatási határmódosítását követően lehetőség nyílt a Nemeskéri Kiss Miklós út és a Gödi Termálfürdő között elterülő összesen 100.000 m2 - es ligetes-mezős terület fejlesztésére. Kereskedelmi, üzleti célú telek eladó, kérjen ajánlatot!


Információs telefonszám:
+36 30/30 33 100

KAPCSOLAT30 000 m2- es Termál I. Beruházási terület

Beruházási lehetőség

beruh 03Gödön a Termál I. Beruházási területen a város ellátottságát közvetlenül szolgáló, nem ipari tevékenységet folytató nagyobb kereskedelmi egység, irodaház, raktárház, és egyéb üzleti tevékenység idetelepülése elképzelhető.

Göd gazdasági élete a Nemeskéri Kiss Mikós utcához jelentősen kötődik, mivel az egykori nagy telepi gazdálkodás megszűntetésével a helyi vállalkozások folytatták itt tovább tevékenységeiket.Termál I. Beruházási terület térképe:

Töltse le PDF-ben itt.

 

Településközponti vegyes terület: Vt-6

SZ

40

6,0

800


Információs telefonszám:
+36 30/30 33 100

KAPCSOLATPiaci környezet

beruh 01Göd város, és Önkormányzata is üdvözli az újonnan idetelepülő vállalkozásokat, támogatásáról biztosítva azokat.

Göd és a környező kisebb települések lakossága és vállalkozásai széles bázist jelentenek célpiacnak, munkaerőpiacnak vagy üzleti partner/alvállalkozói piacnak.

Göd város lakossága 20.000 fő közeli. Tavasztól őszig lényegesen többen tartózkodnak a városban, hiszen a főváros közelsége miatt már a múlt század 2. felétől rendkívül sok üdülni, kikapcsolódni vágyó ember keresi fel, ami sokszor a szokásos népesség akár harmadával történő megnövekedését jelenti.

Gödről bővebben...


Információs telefonszám:
+36 30/30 33 100

KAPCSOLATElérési útvonal

Közlekedése az M2-M0 és a 2-es út közelsége által könnyű. A Megyeri Híd átadásával a déli régiók elérése is könnyeddé vált.

 

 

Az M2 Gödi lehajtójától Göd-Újtelepen keresztül az első lehetőségnél balra a Nemeskéri Kiss Miklós útra fordulva a Termál I. Beruházási terület 300 méterre található.

Budapest irányából a 2-es úton érkezve Gödre az első lehetőségnél jobbra a Nemeskéri Kiss Miklós útra fordulva a Termál I. Beruházási terület 2 kilométerre található.

Vác irányából a 2-es főúton a Felsőgödi Vasútállomáson keresztül vezető Ady Endre úton haladva a Nemeskéri Kiss Miklós útra fordulva a Termál Lakópark 4 kilométerre található.


Információs telefonszám: +36 30/30 33 100

KAPCSOLATFekvése

lakop 06A Dunakanyar közelében található Dunamenti település, a Dunakanyar kapujaként is szokták nevezni. Budapesttől kb. 25 km-re északra, Váctól 9 km-re délre található.

Megközelítése, közlekedés

  • Budapest felől autóval a 2-es főúton vagy az M2 gyorsforgalmi úton, vonattal a BudapestVác vonalon, Volánbusszal, vagy a Duna mellett végighúzódó kerékpárúton érhető el.

  • Négy helyközi Volánbusz viszonylat halad keresztül a városon és egy magánvállalkozásban üzemelő helyi járat is közlekedik

A legközelebbi települések


Információs telefonszám: +36 30/30 33 100

KAPCSOLAT