Fejlesztőről

 

kapcsolatA Termál Lakópark terület fejlesztője a Dunamenti Invest Kft.

 

Címe: 2131, Göd, Nemeskéri Kiss Miklós utca 39.
Adószáma: 13791245-2-13
Cég jellege: projekt cég


Információs telefonszám:
+36 30/ 30 33 100
Információs e-mail: info<kukac>termallakopark.hu

 

A Dunamenti Invest Kft, mint projektcég, adott ingatlan beruházás és értékesítés céljából jött létre. Anyavállalata, mely 100%-ban tulajdonolja a projekt vállalatot, a Dunamenti vk Zrt. (2131, Göd, Nemeskéri Kiss Miklós utca 39., adószám: 10825598-2-13), mely tőkeerős hátteret biztosítja a projektcég zavartalan működéséhez.

Tény, hogy az építőipart jelentősen érintő gazdasági válság ideje alatt is zavartalanul folytathatta ingatlan beruházási tevékenységét és határidőre átadta referenciának tekintendő Dunakeszi- Alaglakópark illetve a Dombliget lakópark teljes közművekkel ellátott telkeit, ahol mindkét terület bitumenes utakkal és vízelvezető árkokkal kerültek végleges átadásra.

A Dunamenti vk Zrt. projektcégein keresztül vagy saját hatókörén 2002 óta folytat ingatlan beruházásokat, fejlesztéseket. További referenciaként Heves megyében, Eger melletti településen Felsőtárkányban 104 telkes fejlesztés; Budapesten Óbudán és Zuglóban társasház beruházások, Gödön logisztikai központ fejlesztése, üzemeltetése, továbbá ipari és kereskedelmi területek, és Gödön szálloda és sport-wellness központ (Aphrodite Hotel) üzemeltetése említhető.

Mivel a két cég székhelye Göd, ezért örömmel kezdtük el városunkban is az új belterületté nyilvánított területek fejlesztését.