Szórakozás, kikapcsolódás

mod szorakozasGödön számos kiváló étterem, bowling, darts, billiárd, táncos szórakozási lehetőség elérhető. A Termál Lakópark közvetlen közelében az Aphrodite Hotelben fitness terem, squash és bowling pályák, instruktor által vezetett sport foglalkozások, egészségügyi szolgáltatások, és wellness lehetőségek várják a vendégeket. A Termál Lakópark lakói részére az Aphrodite Hotel kedvezményeket nyújt.

Gyermekek részére a Művelődési házban és sok magán üzemeltetésű intézményben fejlesztő, játékos, nevelő és sport programok állnak rendelkezésre.

Gödön aktív civil program a Becsal program, melynek keretében kulturális, túrázási, sport verseny programok kerülnek havi rendszerességgel megrendezésre. Legutóbb guiness rekord kísérletet próbáltak meg a leghosszabb emberlánccal Gödön, az eredmény hitelesítése még folyamatban.

Nyáron a Duna-part remek szabadtéri programokkal csábít pihenni, szórakozni. Csárdák, éttermek, kávézók sora a kiépített sétányon kellemes hangulatot teremt. Sétálni, pihenni, fürdeni, szórakozni egyaránt remek lehetőség itt.