Termál lakópark

 

 

6 lakásos társasház építésére alkalmas telkek értékesítését megkezdtük.

A hatályos építési szabályzatot ITT megtekintheti.

Információs telefonszám: +36 (30) 30 33 100

 

 

 

lakop 0170.000 m2 es területen 62 db építési telek található, 720-1291 m2 méretűek. A telkek nyugodt békés fenyőligetes környezete és a közeli termálvíz gyógyító hatásának kihasználhatósága egyaránt garantálja egy kényelmes, biztonságos jövendőbeli otthon kialakítását. A Duna partjának gyönyörű kiépítettsége, romantikus sétákra, sportolásra a terület mellett elhúzódó bicikliút, a közeli termálstrand, illetve a közeli természetvédelmi terület minden korosztály számára kellemes kikapcsolódásra ad lehetőséget. Göd kisvárosias hangulatú, nyugodt, békés és mégis közel munkalehetőséghez, óvodához, iskolához, infrastruktúrája kiváló.

A teljes területről gyönyörű panoráma nyílik a budai hegyekre.

 

A telkek összközművesek, minden közmű - víz, csatorna, áram, gáz - a föld felszíne alatt került elvezetésre. A területen a közvilágítás megépült, melyet Göd város üzemeltet. A teljes belső úthálózat aszfaltozását a lakópark 75%-os beépítettségénél kivitelezzük.

 


Információs telefonszám:
+36 30/30 33 100

KAPCSOLATTermál Lakópark

A telek adatait tekintse meg a kurzor telekre mozgatásával és egy kattintással!

 

A feltüntetett árak magyar forintban értendők, és tartalmazzák az áfát.

 

eladva: Értékesített telek

csaladihaz: Családi ház vagy ikerház építésére alkalmas telek

house4b: Családi ház, ikerház vagy 4 lakásos társasház építésére alkalmas telek

house4: Családi ház, ikerház 4 vagy 6 lakásos társasház építésére alkalmas telek

 

 

 

A telkek térképe pdf-ben itt letölthető.

Információs telefonszám: +36 30/30 33 100

KAPCSOLAT

 


Műszaki leírás

A teljes lakópark összközművel ellátott. Minden telken belül találhatóak meg a vezetékek, részletes dokumentáció kerül átadásra adás-vételi szerződéskötés után birtokbaadáskor.

A terület besorolása alapján Kertvárosias lakóterület, és beépíthetőség szempontjából Lke-4 illetve Lke-10 övezetbe tartozik.

Az Lke-4 övezet a családi ház és ikerház építésére alkalmas telkekre vonatkozik.

Az Lke-10 övezetben családi házakon és ikerházakon kívül 4 lakásos társasház, illetve 1200 nm telek méret felett akár 6 lakásos társasház is kivitelezhető.

lakop 02Lke-4 övezet

0

30

4,6 / 3,5

720

Lke-10 övezet

SZ

30

6,0 / 3,5

800

A beépíthetőségnél feltétlenül figyelembe kell venni az alábbi rendelet részletet:

"Az erdősávval érintett telkeken a háromszintű (gyepszint, cserjeszint, lombkoronaszint) növényzet megszüntetése a korábbi építéshatósági döntés alapján nem lehetséges. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a tulajdonos érintetlenül hagyja az ott kialakult erdősávot vagy az érintett területre kertészeti tervet nyújt be az önkormányzathoz jóváhagyásra. A benyújtott tervnek tartalmaznia kell a már említett háromszintű növényzet bemutatását a kiirtandó erdősávra vonatkozóan. Fontos, hogy a kertészeti tervben a gyepszintre vonatkozóan nem lehet burkolt felület és a cserjeszintre, valamint a lombkoronaszintre telepített növényeknél meg kell adni azok pontos helyét, ültetéskori pontos méretét (pl. fák esetében a törzskörméretet). Figyelem :az örökzöld cserjék (pl. tuja) ha magasra nőnek, akkor sem számítanak bele a lombkorona szintbe."

További információ az erdősávval érintett telkekkel kapcsolatban:

Jakab Júlia, környezetvédelmi előadó
Göd Város Önkormányzat

 

Forrás: www.god.hu HÉSZ


Információs telefonszám:
+36 30/30 33 100

KAPCSOLATPénzügyi ütemezés

lakop 0320% foglaló egyidejű megfizetésével történik a szerződéskötés.

A maradék 80% megfizetése legkésőbb 60 napon belül, mely egyben tulajdonjog átruházást és birtokbavételt is jelent.

A szerződéskötésre a Dunamenti Invest Kft. gödi irodájában kerül sor, ügyvéd jelenlétében. Vevő saját ügyvéd jelenlétét ezen felül biztosíthatja. A szerződéskötés díja és a tulajdonjog bejegyzés díja vevő kötelezettsége.

Dunamenti Invest Kft. tud biztosítani teljes jogi ügyintézést.


Információs telefonszám: +36 30/30 33 100

KAPCSOLATLakó környezet

lakop 04A Termál Lakópark Alsógödön található, mely Göd Dunakeszihez és Budapesthez közelebb eső régiója. Alsógödön az egykori elegáns villaházak, és kúria ma is kellemes hangulatot adnak a kisváros utcáinak. Fás, ligetes környezetben épült Termál Lakópark területe Alsógöd belterületén áll.

Göd kisváros a budapesti agglomerációban. A lakossága közel 20.000 fő, népessége a fővárosból folyamatosan kiköltözők miatt dinamikusan növekszik. Göd lakossága elsősorban fiatal családok idetelepülésével növekszik, azonban egyre többen a középkorú és idősebb korosztály tagjai közül is Gödöt választják lakhelyükként annak csendes, nyugodt fekvése miatt, ahol kellemes élni és lakni.

A Duna vize fürdésre alkalmas, partja kellemes sétákra, kisebb túrákra is kiváló. Kiépített szórakozó területeken csárdák, éttermek, kávézók sora várja a látogatót.

lakop 05A Termál Lakópark közvetlen közelében a Gödi termál vizű strandfürdő egész évben nyitva tart. Vize megkapta a gyógy- és ásványvíz minősítést is.

Több műemlék, műemlék jellegű és helyi védettséget élvező villaház, kúria, és egyéb látványosság található Gödön. Gödöt fekvése miatt művészek előszeretettel látogatják, illetve telepednek le inspirálódni itt. Szintén fekvéséből adódóan az elmúlt 2 évszázadban a mezőgazdasági és halászati, vadászati tevékenységnek is kedvezett Göd. Híres versenylovunk, Kincsem is Gödön élt, és itt is trenírozták.

Göd sport élete pezsgő, aktív közösségekben tömörül. A vízi sportok közül a kajak-kenu szakosztály rendkívüli eredményeket mutat fel. Kammerer Zoltán olimpiai bajnok, gödi lakos, is itt kezdte el pályafutását. Futsal, labdarugó, sakk, kézilabda, kosárlabda, tollaslabda, horgász, lovas és postagalamb szakosztályok tartoznak a Gödi Sportegyesületbe. Ezeken kívül azonban a Termál Lakópark mellett is elhaladó bicikliút, és a közeli területek és települések adottságai kiváló kirándulási, túrázási lehetőséget ad. Fitness, jóga, gyógy és wellness szolgáltatások a Termál Lakópark közvetlen közelében az Aphrodite Hotelben.

Gödről bővebben...


Információs telefonszám:
+36 30/30 33 100

KAPCSOLATElérési útvonal

lakop 06Közlekedése az M2-M0 és a 2-es út közelsége által könnyű. A Megyeri Híd átadásával a déli régiók elérése is könnyeddé vált.

Az M2 Gödi lehajtójától Göd-Újtelepen keresztül az első lehetőségnél balra a Nemeskéri Kiss Miklós útra fordulva a Termál Lakóparkhoz vezető Öregfutó utca 300 méterre található.

Budapest irányából a 2-es főúton érkezve Gödre az első lehetőségnél jobbra a Nemeskéri Kiss Miklós útra fordulva a Termál Lakópark 2 kilométerre található.

Vác irányából a 2-es főúton a Felsőgödi Vasútállomáson keresztül vezető Ady Endre úton haladva a Nemeskéri Kiss Miklós útra fordulva a Termál Lakópark 4 kilométerre található.


Információs telefonszám:
+36 30/30 33 100

KAPCSOLATFekvése

A Dunakanyar közelében található Dunamenti település, a Dunakanyar kapujaként is szokták nevezni. Budapesttől kb. 25 km-re északra, Váctól 9 km-re délre található.

Megközelítése, közlekedés

  • Budapest felől autóval a 2-es főúton vagy az M2 gyorsforgalmi úton, vonattal a BudapestVác vonalon, Volánbusszal, vagy a Duna mellett végighúzódó kerékpárúton érhető el.

  • Négy helyközi Volánbusz viszonylat halad keresztül a városon és egy magánvállalkozásban üzemelő helyi járat is közlekedik

A legközelebbi települések


Információs telefonszám:
+36 30/30 33 100

KAPCSOLAT